Pappsen

Nu har vi varit hos min lilla pappa och ätit tårta och bulle. Mamma hade gjort rulltårta och som vanligt är det bland det godaste jag vet. Var inte så pigg på att åka till pappa men det visade sig vara trevligt. 2 av mina bröder var där. Pat har jag inte sett på ... 2 år tror jag det är. Han är bara 23 så han e för ung för att vara social med oss äldre syskon. ;) Han hade sin flickvän med sig. Har inte träffat henne förut. Hon var riktigt trevlig och det passar verkligen ihop.
Det var inte lätt att gå upp imorse. Trött som bara den för vi kom hem vid halv 2. Goa M bjöd på lasange och gott vin. Såååååå god lasange. Och idag har hon andra gäster och bjuder på supergo mat enligt hennes blogg så det är nästan så man tar sig dit igen:):):) Tack för igår M, löv joo!

Imorgon kommer Sus hem. Det känns bra. Hon har som vanligt bråkat med sin far, men jag tror de har försökt lösa situationen. Hur resultatet blev vet jag inte än. Så imorgon måste jag köpa julklapparna som hon ska få. Dessutom så ska jag klippa mig om nu M har tid?!? Tror jag hoppar att färga håret....jag e lite nyfiken på hur jag ser ut med allt det där gråa. Ha...och det tror jag på själv! Nä jag kommer nog springa till affären och köpa toning efter nyår. Be M slinga in lite rött och guld.  Dessutom kommer jag börja motionera och äta nyttigt. Köpa omega 3 i massor, för nu ska det banne mig bli andra bullar. Ja jag har ju inte mått så bra den sista tiden och nu måste jag göra nånting åt detta. Jag vill verkligen inte "gå in i väggen".

Puss M och tack för en jättetrevlig kväll i går med god mat och trevligt sällskap.

Och puss min goa lilla tjej som jag längtar sååå efter. Vi ses i morgon.

Annandag Jul

Sitter nu hemma hon min mamma och har ätit gott. Nu smälter vi maten till Körslaget. Sonen har gått med kusinerna hem för att spela guitar hero. Svägerskan börjar bli lite rund under fötterna.
Idag har vi flängt runt och bytt julklappar som inte blev bra eller inte funkade. Kollade lite på julklappar till Sus och jag tror nog jag vet vad jag ska köpa till henne. 

Nej nu måste jag vara trevlig. 

Puss puss

ps. jag vet hjärtat det är mycket som måste fixas i vårt hem för att det ska vara trivsamt. 

Juldagen

Ojojoj....idag är det segt och trött som attan. Soffliggandes sen vi kom hem från svägerskan. Vi sov kvar där. Sonen spelar guitar hero band som han fick i julklapp. Jag tror att det heter nåt annat men kommer inte på det. Hur som helst så är det med trummor, gitarr och mikrofon. Läste precis dotterns blogg och läste att hon inte trivs hemma. Det gjorde ont i hjärtat. Nu vet jag att det till största delen beror på hennes rum. Hon vill ha nya tapeter och nya möbler. Det är på g men Rom byggdes inte på en dag.
Ikväll blir det bara soffan, snacks och Pirates of Carabian. Imorgon ska vi på middag hos mamma. Lördag blir lugn och söndag ska vi åka till min pappa. Sen blir det jobb i 2 dagar och sen nyår.

God fortsättning på julen
Pussar och kramar

GOD JUL

Jah a så har dagen äntligen kommit. Sonene har varit såå spänd. Svårt att somna igår och vaknade tidigt imorse. Nu har tjatet börjat om att få öppna julklappar. "Mamma när ska vi......mamma bara en .......mamma när kommer Cribba (gudfar).....mamma åhhh jag e så nyfiken". Då blir man alldeles varm i hjärtat för man kommer ju ihåg själv hur det var.
Skönns ändå skönt att få sätta sig vid ett dukat julbord idag hos svägerskan. Men dottern Sus saknas. Det känns otroligt tomt. Man ställer liksom in sig att få fira jul ihop vartannat år men när det inte blir så..... Fast jag får ju "bråka" med henne mer än hennes pappa :). Jag hoppas att alla våra barn blir nöjda över sin jul ialla fall. Det är det som räknas. Lite avis på Sandra som är i Australien och firar jul i sanden.......Undrar hur deras gran kommer se ut? Och vad de har för julmat.

Jag vill önska en riktig GOD JUL till my best friend Mary och min lilla groda Sus som jag vet kommer läsa det här. Och även om det skulle slinka in nån man inte känner förstås.

Mary krama hela familjen från oss.
Sus hälsa alla, saknar dig hjärtat.

GOD JUL

Pust

Nu är det bara 6 dagar kvar till jul. Måste handla julklappar, måste städa, måste ta fram julgranen (den e i plast) måste fixa till mig själv. Jag tror nog att det är det allra viktigaste. Nya kläder och färga håret för nu e det grått ska ni veta. Herre jesses säger jag bara. Inte visste jag att jag var så bekymrad. ;) Gulliga M....tack för att du finns. Lovar ringa. Du är inte inblandad i min svacka. Utan dig skulle jag rasat för länge sedan. Jag tror snarare att det är saknaden av dig som får mig deppad. Nåja det e ju snart nyår. Då ska det festas minsann.
Dottern ringde mig på jobbet idag och var alldeles uppspelt......hon fick MVG i hemkunskap. Och det är det slutgiltiga betyget då de inte har hemskunskap nästa år. Det behövde hon. Där fick hon upp självförtroendet.
Och jag e faktiskt glad över att jag har jobbet på AGA. Det är ju nästan så att jag drar mig för att gå hem. Hem till röran. Nej nu får jag ta mig i kragen och försöka göra något åt det......imorgon kommer min kusin Karin med sin familj på middag och de ska sova kvar. Hon bor i Schweitz. Har ett hus på 400 kvm. Ha.....vad ska Karin , Markus och lilla Timm (14 mån) göra på 400 kvm.....gå vilse....hahahha skojar förståss. Nej då är jag nog mest avundsjuk på deras utsikt......berg med snö på toppen......ja tänkt er Sound of Music......Tänker nog avlägga en lite semester tripp dit.
Maken drar nog till Brasilien i februari med jobbet. Och varför tror ni att de väljer just februari?? Jo, carnevalen i Rio! Hm...nu har jag ju läge att få åka på en egen liten semetertripp. Underbart. tar med mig ett gäng böcker. Nån som kanske e sugen på att hänga med?

Nu ska jag hänga tvätt och sen ringa till min goa vän M.

Puss på er


Snart Jul

Jag vet inte varför men jag har ingen julkänsla. Jag tycker bara att det är jobbigt. Det är så mycket måsten. Hinna julhandla och värsta av allt........vad ska man köpa i julklapp. J, T och M har vi köpt lite till men Sus har inte fått nån klapp ännu. Hon vet inte heller vad hon vill ha. Man vill ju köpa åtminstonde 1 ordentlig julklapp. Sus ska ju inte ens vara hemma över julen. Hon åker till sin pappa över julen. Vi ska fira jul med makens familj hemma hos dom. Jag tar med mig min mamma så hon slipper vara ensam. De enda som e skönt är att man slipper laga maten.  Helst av allt skulle jag vilja lägga pengarna på en utlandsresa till solen. Slippa julstress. Jag har aldrig varit så deprimerad för en jul som  nu. Kanske det beror på allt som hänt det sista halvåret. Och att Sus har haft det svårt med skolan. Vi är så tajta jag och Sus så jag tänker så otroligt mycket på henne när hon mår dåligt och har det svårt. Hon fick i fredag reda på att det blir ett IG i SO:n. Fasen och usch säger jag. Hon hade en uppgift kvar i SO:n och vi satt uppe till kl 2 i lördags natt för att göra den klar. Imorgon sätts betygen jag håller en tumme och hoppas verkligen att Sus lärare ändå läser hennes sista uppgift och sätter ett G. Skulle kunna ge vad som helst för det. Jag tycker hon är värd det ialla fall. 

Ja....det var väl allt för nu. Snart är julen här bara snön kommer lysa med sin frånvaro. Når som jag verkligen ser fram emot är nyårsafton. Den ska vi fira ihop med min allra bästa vän M och hennes familj och flera andra. Garanterat humor, garanterat god mat och garanterat gott att dricka. GARANTERAT TREVLIGT!!

Puss puss

RSS 2.0