Blääää bara

När man tror att det är på väg upp så säger der bara PANG. Jaha nu är jag där igen. Är det nåt jag verkligen mår dåligt över så är det när mina barn tjafsar. Den ena e snart 9 och den andra snart 16. Det värsta av allt att den ena inte kan vara tyst när man ber om det. Eller båda har svårt att vara tysta men den ena mer.....Till slut så exploderar jag. Det kokar bara över. Och jag är inte speciellt stolt över det. Just nu känner jag bara att det inte är Maken som ska åka till Brasilien. Det är jag som behöver få andrum. Förr hade jag varit nöjd med en weekend, men den är uppe i minst en vecka. Inte andrum för att festa eller så.....bara få koppla av. Ut och röra på mig. Läsa en, två böcker. Äta gott och nyttigt. Att få SLIPPA TJATA på alla mina nära och kära. Jag har upptäckt att jag inte orkar prata. Kan det vara därför jag börjat sluta mig i mig själv??? Det känns som om det är det enda som kommer ur min mun. I helgen och igår hade jag jättefina samtal med min lilla tjej. Men det händer inte ofta. Dels för att hon sällan e hemma och dels för att hon tycker att det är jobbigt att prata överhuvud taget. När jag kom hem från jobbet idag så ställde jag 5-7 frågor om skolan och kompisar. Då sa hon att "en fråga till får du en smäll på tjäften, det e jobbigt". Ja hon la väl ribban precis där.

När fasen ska man få känna possitivitet???? Ska det vara så väldans svårt att behålla den lilla glädjen när den väl kommer fram?? Usch, gnäll gnäll gnäll.
Nu lovar jag att inte blogga med förräns jag har ROLIGA saker att skriva om.

Bläpotta

Fredag

Äntligen fredag. Jag vet inte när jag var så här trött sist. Det måste vara vädret. Mår faktiskt lite bättre nu. Jag har bestämt mig för att köpa träningskort när gymmet öppnar. Ett måste eftersom det bara är 2 min gångväg från mitt hem. Nu ska magen väck..... Det öppnar den 1 februari så jag har lite tid på mig att äta godis och god mat ett tag till. Men sen så :)
Jobbet är som vanligt. Kul faktiskt. Vet inte om jag får vara kvar än men det löser sig. Hoppas dock på en anställning för jag vill köpa hus. Min vän har ju precis flyttat till ett urmysigt hus så nu vill jag också.
Nej, nu är det dags för middag. Det blir fiskgratäng idag. Har också bestämt mig för att leta nya recept. Nyttig mat för hela familjen.

puss allihopa
:)


Facebook

Oj, man e ingen datanörd här inte. Nu har jag en profil på Facebook. Har även hittat en gammal kompis från Italien. Jättekul. Jag bara älskar Italien och jag vill åka tillbaka. Försöker övertala maken att vi ska åka dit i sommar. Min italienska vän kanske kan hjälpa oss att hitta nått billigt boende.......måste fråga, För det e ju billigt om man flyger med Ryan Air.
Min vän M har klippt till oss. Jag e såååååå nöjd och min dotter S också. Hon e fåfängare än vanligt. Men hon blev jättefin. TACK M.

Ett nytt år har precis börjat och jag har bestämt att ialla fall försöka bli en sundare människa. Minus 7 kilo till sommaren......Tror vi på det?

Nej nu blir det lite städa av tror jag.........urk

RSS 2.0