Söndag

En bra helg. Fredagen var hur lugn som helst. Sonen hade 2 kompisar sovandes här. Tidigt upp på lördagen för fotbollsturnering. En dag ute i sol och blåst. På kvällen kom family four på middag och alfapet. Och denna gång vann vi tjejer, äntligen. Söndagen upp tidigt.........var inte pigg kan jag påstå.......och var inte direkt nykter heller. Men det var ju 90 års jubileum på Skinnaråsen så det var bara att gå upp för att fixa en STOR tårta.Och så var man ute en dag till i sol och blåst. Jag börjar gilla det här utelivet.

En ny vecka imorgon och det blir en strulig vecka. Ska på dyselexi utredning med dotter tisdag, onsdag och fredag. Och så har hon nationella matteprov på torsdag så vi måste passa på att åka hem till min bror för genomgång av matte. Han e kanon på att förklara.

Ha en bra vecka
pöss på er

Fredag

Oj vad skönt med helg. Fick för mig att det var torsdag men det visade sig vara fredag. Snacka om förvåning!!!
Idag ska det städas och tvättas. För imorgon har vi fullt upp. Sonen har fotbollsturnering och lovely family Karlssons kommer på middag och männen ska få revansch. Sen är det fotboll på söndag igen. Sitter och funderar på vad man ska kunna bjuda på för gott imorgon, förutom välkylt vin och öl.

Nej,,,,,,här framför datan får jag ju inget gjort. Nu ska det städas lite. Nån som vill ha lite dammråttor??? Har gott om dem under tv-bänken ser jag.....och då har jag inte kollat under soffan än.

Puss och kram på er.

Hello

Nu är vi hemma från Järvsö. Vi har haft det underbart skönt. Strålande sol hela tiden och eftersom jag inte åkte skidor så satt jag på verandan och solade och kollade in när sonen tog sin första skidtur. Lite skakigt var det men på slutet av dagen så var han tuff. Åkte ett åk i den röd/blå backen med pappa. Vilken hjälte säger jag bara. God mat och gott vin och mycket frisk luft med sol. Det var det som behövdes. Känner mig som en ny människa. Idag har sonen haft sin första fotbollsturnering. Ytterligare sol idag alltså. Nu känns det rejält i ansiktet. Imorgon får det gärna vara lite molnigt.
Hoppas alla fått ha en riktigt mysig påsk som jag har haft det.

Puss på er

Nytt jobb

Nu har jag haft min 1:a arbetsdag på Cygate. Det verkar vara helt ok. Kommer jobba med både lev.kontra och kund.kontra. Verkar vara mysiga kollegor så det blir nog bra. Jag slipper gå arbetslös ialla fall. På torsdag bär det av till Järvsö med mor och bror med familj. Ska bli skönt med lite miljöombyte. Har nu också fått tid för utredning på dyselexi med dottern, äntligen. Saknar min goa vän M otroligt mycket. Hon har haft lite mycket otur med sina fyrbenta godingar. Hoppas de fixar sig, håller tummen.
Tänker försöka ändra min livstil lite grann. Sluta röka och motionera. Ingen av mina nya kollegor röker och tar en promenad varje dag runt sjön som ligger brevid. No more candy!!!!!!!!!

Puss på er

RSS 2.0