Snökaos

Hej alla snögubbar.....vilket härligt väder....brrr. Kallt och rått. Men mmmmysigt också. Det är skönt att krypa upp i soffan med fleecepläden och kura ihop sig som en boll. Tyvärr så går det ut över städandet. Vi började rensa i källare och har kommit halv vägs bara...och idag orkar jag inte. Jo jag ska nog fixa vårt sovrum ialla fall. Jag hittade lite gjejjer som lilla H ska få. doksäng och dockor. Baby born. För det vill hon väl ha M? :)
Dottern är inte på sitt bästa humör idag. Vet inte riktigt vad som e fel förutom att hon inte fick plugga tillsammans med pojkvännen för hans far. Tydligen så är han jättesträng. S ville ha hjälp me spanska inför provet imorgon och pojkvännen är ju halvspanjor och hade kunnat hjälpa eh stor del. Sen tror jag att S ger upp så himla lätt. Jaja.....försöker få henne att plugga så gott hon kan ialla fall. Min hjälp verkar hon inte vilja ha....allt jag färsöker hjälpa henne med snäser hon åt. Inget e bra. Och på onsdag e det SO-prov. Hon har haft gott om tid på sig att plugga. från höstlovet v 44 onu e det 48. 4 veckor och hon har faktiskt inte öppnat boken här hemma, vad jag har sett.

Imorgon e det löning. Kan det bli lite shopping måntro? Måste inhandla lite kläder till på torsdag. Jag har svarta jeans men ingen vit tröja/skjorta. Ska ju servera min goa "gubbar" :)

puss och kramsnö

Födelsedag

Jaha, nu är J 16 år. Fasen det är ungarnas fel att man börjar bli till åren För inte tänker jag på åldern.....bara när barnen blir stora. Idag är jag trött. Det ska bli skönt med helg faktiskt. Det kommer bli en skön helg. Imorgon ska jag på massagen igen. Behandlingen är var 4:e dag i 3-4 veckor. Sen ska jag ta en fika hon Anja, vi har inte setts på länge. Och på lördag bär det av till Skålhamra på middag och gott sällskap. Ska bli kul att få se huset de flyttat till. Så jag vet vart jag ska sova på nyårsafton.......för nog kommer jag somna i ett hörn kan jag tro......hehehe.
S fick mvg på hemkunskapsuppgiften. Kanon bra. Hon som var på väg åt andra hållet ett tag.....struntade i allt vad skola var.

Oj nu kommer hon och vill ha hjälp med praouppgiften som ska vara inlämnad imorgon. Så nu hinner jag inte skriva mer.

puss

Stövlar

Nu har min goa mamma kommit hem från Madeira. Brun var hon också. Åh vad det skulle vara skönt att få åka bort till lite värme och sol. Hm....dream on............suck

Jaja, masen kom på middag idag och sen åkte vi till Stinsen och jag fick ett par stövlar från Scorett. Jag har önskat mig ett par stövlar i fler år nu men har alltid satt barnen framför allt. Åker jag för att handla något till mig kommer jag alltid hem med något till barnen eller till och med mannen och inget till mig själv. Men nu har jag konstaterat att jag har ju nästan inga kläder alls. 2 par byxor och 2 st tröjor. Och det ska man klara av på en vecka......not. Har full sommargarderob men inge höst/vinterkläder......Jag får ta mig i kragen och shoppa till mig själv nu. Jag fick även en mysig stickad tröja från Gina. Brunspräcklig stickad  tröja med stor krage och den är lång. Ett par tights kanske..........ja vet inte hur det skulle se ut men men.

Snart har jag jobbat klart med 24. Såååååå skönt. Sista månaden har varit urk.....man har gjort det viktigaste.....eller jag har försökt ialla fall. För den nygamla VD:n e körd. Vill jag honom nåt tar det väldans lång tid innan jag får svar om jag ens får det. När han vill mig nåt ska det ske på en gång. huhuhu......bara en vecka kvar.

Igår började jag en bindvävsmassage behandlig. Det var hur skönt som helst. Det skulle släppa loss en hel del och jag skulle kunna få värk eller nåt, men jag känner ingen värk alls. Däremot så känner jag mig gladare på nåt sätt. Satt och tänkte på en sak i bilen på väg hem därifrån igår........ massören (en man) har haft sina händer på min kropp mer än vad min man har haft på den senaste tiden. Sorgligt, eller hur!
Nej jag måste piffa upp mig. Shoppa nya kläder, fixa håret (snälla goa M), träna bort magen. Äta rätt.
Ja får jag bara min slutlön så kommer det att ske i nästa vecka. Shoppingen alltså.

Nej nu ska jag sova. Ta ett sista bloss för kvällen. Ja just det. Jag röker inte på dagtid längre. Nu är jag ett steg närmare att sluta helt. Den dagen kommer. Det är ett löfte!

Puss på er!

Lördagkvällen

Äntligen så har jag fått krama M med familj. De kom över på middag. Trevligt som vanligt i deras sällskap. Våra män tacklade av tidigt som vanligt. Ja se ungdomar.....de orkar inget nu för tiden:)
D var precis här och lämnade en säng på 160 till S. Nu kommer hon sova som en prinsessa. Till och med jag kan få plats om Maken snarkar. Måste bara försöka sälja sonens säng för han kommer ta S säng som e 105 nu. Nu kan man få sova utan barn i sängen. Jippie. Sonen har ju sovit i vår säng på tok för länge.
Idag blir det en lugn dag. Maken jobbar och jag ska bara tvätta lite och kanske plocka lite. Om lönen från det gamla jobbet kommer i tid så blir det lite shoping på möbler. Behöver bokhyllor och bord till vardagsrum. J ska få en byrå och fotölj. Sen måste vi börja med T:s rum och till sist S:s rum. Rom byggdes inte på en dag.

Må så gott alla.

Puss

sjuk

Usch, har varit sjuk i 3 dagar. Inge roligt alls. Nu mår jag ändå bättre och ska jobba imorgon. Skönt att komma hemifrån.

Idag var jag på Skol & Familjeteamet med dotra min. Jag tror inte S tyckte det gav nåt men det gjorde jag. Jag vill bara få bättre kontakt med S. Vi har tappat så mycket och jag känner mig som en tjatmorsa hela tiden. Jag vill att hon tar livet på allvar och inte "flyter" omkring och bara vill göra sånt som e roligt. Att plugga tillhör inte det roliga har jag förstått. Nu praoar hon på Vinn och hon vet helt säkert att hon INTE vill jobba inom livsmedelsbranschen ialla fall. Nu på kvällen googlade jag på marina läroverket, en av hennes drömmar är att bli marinbiolog, och visade henne vad som utbildningen gick ut på. Bland annat så har det egna segelfartyg. På sommarhalvåret seglar de på svenkt vatten, men under vinter så seglar de på varmare vatten. Typ Kanarieöarna till Västindien. Vad underbart. Vilken erfarenhet. Att få uppleva flera kulturer och få segla över atlanten. Gäller bara att inte vara rädd för vatten och vågor. Det kan ju bli sjögång.....Om jag ändå hade varit ung igen. Det hade jag gjort direkt. Jag hoppas att S nu tar tag i sig själv och pluggar hårdare så hon kan uppfylla sin dröm. Eller kanske det blir läkare....eller veterinär.....vem vet....bara S får ett jobb hon tycker om och verkligen vill göra. Kommer ihåg själv att det var jättesvårt för det är inte lätt välja vad man ska jobba med resten av sitt liv. Jag har ju inte bestämt mig än.

Och min goa mamma som är på Madeira. Lycko säger jag bara. Värme och sol. God mat. Ja....lotto nästa:)
Hoppas hon nu har det gott.

Nu har jag också abstinens efter min vän M. Jag har inte träffat henne på en vecka. Ihelgen som var var hon på kryssning. Helgen innan så var vi på kryssning. Hon är ju en riktig "sjöstjärna" 
Hon med familj har hittat ett hus lite mer ute på landet. Med hästgårdar i närheten. De flyttar in nu vid månadskiftet.
Åh, jag vill också. Komma lite ifrån och ha ett hus. Jaja, en dag så....

Nej nu så vill S ha lite massage medans hon pluggar.

Puss och kram

Utkast: Nytt jobb ...

Nytt jobb imorgon. Och jag känner mig inte riktigt kry. Ont i huve och hals. Hm...inte bra.
Har inte gjort så mycket i dag. Lunchat med 2 f.d arbetskamrater och varit och kollat på frisörgrejer med M. Hon har gått och köpt sig en salong. Det kommer bli kanonbra. Äntligen så har vi alla fått nya jobb/projekt.
Min mor var här på fika och hon berätta att hon fått extra klirr i kassa för huset. Hon vill ge mig en vinterjacka och min bror som cyklar året om ska få dubbdäck. Hon e ju för go. Jag hade tänkt fråga om jag fick låna men det behövs ju inte nu. Puss på dig min kära mor. Ja och så åker hon till Madeira på tisdag. Ser mig själv ligga på en srand och bara lata mig. En bra bok och en kall öl. Mmmm....barnfritt förståsss. :)

Nu är det sovdags. Natti natti
Jag vill bara säga att tack min goa vän M för att du finns.


1 dagen på jobbet

1:a dagen avklarad.  Det alldeles galant. La en massa ordrar och än så länge verkar det enkelt.
Men jag har inte lagt hälsovård på hyllan. Kommer nog utbilda mig inom hälsa och hålla på med människor.
Både M och J har varit sjuka idag och varit hemma. M är nog inte så sjuk utan han trivs inte i skolan. Vi ska fundera på att byta skola. Måste prata med honom ordentligt bara. J har haft hög feber och är jätteförkyld, men är på bättringsvägen.
Nu så ska jag nog sova. Väntar bara på att S kommer hem. Kan inte sova annars.

Sov så gott
P.S Har inte pratat med min vän M idag. Känns konstigt. Ringer henne imorgon.D.S

Hej

Jaha ja. Nu har man börjat blogga. Tänkte det kunde vara kul och lite skönt att få skriva av sig. Är så dålig på att använda pennan. Har en nyfiken dotter, som jag kommer att kalla för S, som gärna vill glutta. Jag har inte bestämt mig om hon ska få veta min "bloggadress" än. Sonen får kallas för M. Mannen för Maken och mina bonusbarn för T och J. Det kan ju hända att jag kommer att vilja skriva om dem nån gång.
Tänker inte skriva mer nu för man ska ju upp och väcka barnen imorgon. Själv jobbar jag hemma, men det är slut med det på torsdag för då börjar jag på nytt jobb.
Natti natti

P.S  Min lilla goa unge.....om du nu har sett min bloggadress så god natt och sov gott.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0