Jaha

Vad ska man säga.....nu blir man arbetslös på fredag. Ska på en intervju på tisdag så man får verkligen hoppas att det löser sig. Men nån semester i sommar kan man ju glömma. Man kan ju inte vara ledig utan betalt. Maken får göra nåt med barnen istället. S och J måste sommarjobba för de får inge barnbidrag/studiebidrag under sommaren. Ska jag vara ärlig så gör det mig ingenting att få jobba hela sommaren. Varför??? Ja kan bara att det har varit lite väl mycket det senaste halvåret och jag vill bara ha tid för mig själv. Ska hjälpa maken med att hitta en stuga eller nåt som de kan hyra. Är det inte för långt bort kan jag ju alltid ta mig dit över helgen. Maken behöver dessutom ha egen tid med sina ungar. J och T behöver tid med sin pappa. Kanske tar jag en sen semester i höst med dotter och son. Bara jag får jobb så man har råd. Är fortfarande låg. Vet inte riktigt hur jag ska lösa allt för jag vet inte riktigt varför.  Så mina nära och kära....förlåt om jag sagt saker fel, gjort saker fel. Det mesta har blivit fel ialla fall , men jag vill att ni ska veta att jag verkligen inte gjort/sagt nåt för att såra någon. SÅ OM JAG GJORT NÅGON BESVIKEN SÄGER JAG BARA FÖRLÅT.

Har jag fått en 40-års kris ialla fall??
Nej nu måste jag bara försöka städa....nåt som jag har blivit riktig slarvig med och hatar mig själv för det dessutom.

min stora son

Grattis till dig mitt hjärta som fyller 9 år idag.

Och så måste jag skriva om in lilla dotter som fyllde 16 år den 10 februari. Grattis till dig. Jag grattade dig visserligen hemma trots allt jobbigt som var den dagen. Men glömde totalt bort att lägga ett grattis här. Förlåt mig gumsan!!

Mina goa små "grodor"!!!!!!

pöss från mamsen

Titt ut

Nu är jag här igen. Hu det var lääänge sedan. Har inte haft nåt roligt att skriva om och istället för att gnälla så mycket så.....
Ja, det har faktiskt inte hänt nåt roligt som jag kan skriva om. Jo min man fick åka till Brasilien med sitt jobb. Dotra fick g på läs och skrivförståelse i svenska nationella provet och vg+ på uppsatsen. Kanon min lilla flicka. Bra kämpat.
Sonen har börjat på hockey....pust stön säger jag bara. Tränar allt från 3 till 5 dagar i veckan. Tur maken har det intresset.
Mitt jobb är förlängt till sista mars bara än så länge. Jooooo....äntligen är J:s rum färdigt. Jag passade på när maken var i Brasilien och ringde en kompis sambo som kom och fixa.
Annars lunkar allt på som vanligt. Tonårshormoner och tantvarning.
kramisar på er som läser

RSS 2.0